Talianske cestoviny
500 g cestovín - špirálky, penne, kolienka
2 - 3 hydinové párky
3 malé poháre leča
1 mladá cuketa
100 - 200 g brokolice (nemusí byť)
50 g tvrdého syra
soľ
2 - 3 hydinové párky
3 malé poháre leča
1 mladá cuketa
100 - 200 g brokolice (nemusí byť)
50 g tvrdého syra
soľ
Cuketu umyjeme, nakrájame na kocky a trochu osolíme.
Suché cestoviny dobre zmiešame s cuketou, na kolieska nakrájaným párkom a lečom. Prelejeme do zapekacej misy a pridáme ružičky uvarenej brokolice. Prikryjeme alobalom, vložíme do vyhriatej rúry na 160°C a pečieme domäkka cca 60 minút. Asi 5 minút pred koncom pečenia, posypeme strúhaným syrom a necháme zapiecť.
Doba prípravy: Suché cestoviny dobre zmiešame s cuketou, na kolieska nakrájaným párkom a lečom. Prelejeme do zapekacej misy a pridáme ružičky uvarenej brokolice. Prikryjeme alobalom, vložíme do vyhriatej rúry na 160°C a pečieme domäkka cca 60 minút. Asi 5 minút pred koncom pečenia, posypeme strúhaným syrom a necháme zapiecť.
Poznámka: Na tanieri môžeme cestoviny pokvapkať kečupom. Recept sa dá pripraviť aj z uvarených cestovín.
0 komentárov:
Zverejnenie komentára