Krabia nátierka
smotanová nátierka
tatárska omáčka
krabie tyčinky
tvrdý syr
pór
tatárska omáčka
krabie tyčinky
tvrdý syr
pór
Smotanovú nátierku dobre vymiešame s tatárskou omáčkou. Pridáme nadrobno nakrájaný pór, nahrubo nastrúhané krabie tyčinky a najemno nastrúhaný tvrdý syr. Všetko spolu dôkladne premiešame.
Hotovú nátierku odložíme na 2 hodiny na chladné miesto, aby sa suroviny spojili.
Nátierku natrieme na kolieska bagety a podávame ako jednohubky na pohostenie, prípadne na tmavý chlieb. Dobrú chuť!
Doba prípravy: Hotovú nátierku odložíme na 2 hodiny na chladné miesto, aby sa suroviny spojili.
Nátierku natrieme na kolieska bagety a podávame ako jednohubky na pohostenie, prípadne na tmavý chlieb. Dobrú chuť!
Pozrite si podobný recept: Šalát z krabích tyčiniek
0 komentárov:
Zverejnenie komentára