Zubáč na paradajkovom masle
700 g filetov zo zubáča
soľ, grilovacie korenie
korenie na ryby
maslo
4 väčšie paradajky
60 ml bieleho vína
700 g zemiakov uvarených v šupke
cca 30 g zelených olív
cca 30 g čiernych olív
soľ, grilovacie korenie
korenie na ryby
maslo
4 väčšie paradajky
60 ml bieleho vína
700 g zemiakov uvarených v šupke
cca 30 g zelených olív
cca 30 g čiernych olív
Filety ryby umyjeme, osušíme, nakrájame na porcie, ktoré osolíme, okoreníme a v panvici opečieme na masle.
Paradajky ošúpeme, pokrájame na menšie kocky, jemne osolíme a chvíľu restujeme na masle. Potom zalejeme bielym vínom a udusíme domäkka.
Uvarené zemiaky očistíme, popučíme, pokvapkáme maslom, pridáme nakrájané olivy a premiešame.
Dobrú chuť!
Doba prípravy: Paradajky ošúpeme, pokrájame na menšie kocky, jemne osolíme a chvíľu restujeme na masle. Potom zalejeme bielym vínom a udusíme domäkka.
Uvarené zemiaky očistíme, popučíme, pokvapkáme maslom, pridáme nakrájané olivy a premiešame.
Dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára