Treska s pečenou zeleninou
750 g tmavej tresky
2 zelené papriky
cca polovica póru
3 stredne veľké paradajky
5 strúčikov cesnaku
1 červená cibuľa
1 citrón
strúhanka
soľ, korenie na ryby
olivový olej
2 zelené papriky
cca polovica póru
3 stredne veľké paradajky
5 strúčikov cesnaku
1 červená cibuľa
1 citrón
strúhanka
soľ, korenie na ryby
olivový olej
Plátky tresky umyjeme, osušíme, osolíme a posypeme korením na ryby z obidvoch strán.
Papriky, cibuľu, pór, paradajky a citrón nakrájame. Ochutenú rybu obalíme v strúhanke. Do zapekacej misy potretej olejom rozložíme zeleninu, ktorú osolíme a pokvapkáme olejom. Plátky obalenej ryby položíme na zeleninu a pokvapkáme olejom. Vložíme do vyhriatej rúry pod gril a pri teplote 190°C zapekáme domäkka cca 20 minút.
Podávame so zemiakmi a rímskym šalátom.
Pripravíme si rýchly, chutný a zdravý obed. Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy: Papriky, cibuľu, pór, paradajky a citrón nakrájame. Ochutenú rybu obalíme v strúhanke. Do zapekacej misy potretej olejom rozložíme zeleninu, ktorú osolíme a pokvapkáme olejom. Plátky obalenej ryby položíme na zeleninu a pokvapkáme olejom. Vložíme do vyhriatej rúry pod gril a pri teplote 190°C zapekáme domäkka cca 20 minút.
Podávame so zemiakmi a rímskym šalátom.
Pripravíme si rýchly, chutný a zdravý obed. Prajem dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára