Ryba s vaječnou strúhankou
3 plátky šťuky
morská bylinková soľ
limetková šťava
2 vajcia
2 - 3 cm póru
15 g najemno strúhaného syra
strúhanka
maslo
petržlenová vňať
morská bylinková soľ
limetková šťava
2 vajcia
2 - 3 cm póru
15 g najemno strúhaného syra
strúhanka
maslo
petržlenová vňať
Plátky šťuky osolíme morskou bylinkovou soľou, pokvapkáme limetkovou šťavou a necháme 10 minút odstáť.
Zapekaciu misu potrieme maslom, do ktorej uložíme ryby, pokvapkáme ich rozpusteným maslom a vložíme predpiecť do vyhriatej rúry na 10 - 12 minút pri teplote 170°C.
Rozšľahané vajcia zmiešame s nadrobno nakrájaným pórom, s preosiatou strúhankou, nasekanou petržlenovou vňaťou a so syrom. Osolíme a premiešame. Touto zmesou natrieme predpečené ryby, vložíme späť do vyhriatej rúry a zapečieme.
Podávame s varenými zemiakmi a s nakrájanou čerstvou zeleninou.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy: Zapekaciu misu potrieme maslom, do ktorej uložíme ryby, pokvapkáme ich rozpusteným maslom a vložíme predpiecť do vyhriatej rúry na 10 - 12 minút pri teplote 170°C.
Rozšľahané vajcia zmiešame s nadrobno nakrájaným pórom, s preosiatou strúhankou, nasekanou petržlenovou vňaťou a so syrom. Osolíme a premiešame. Touto zmesou natrieme predpečené ryby, vložíme späť do vyhriatej rúry a zapečieme.
Podávame s varenými zemiakmi a s nakrájanou čerstvou zeleninou.
Prajem dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára