Kalerábové pyré
2 - 3 väčšie domáce kaleráby
1 cibuľa
kúsok masla
morská soľ
mletá rasca
mleté čierne korenie
1 cibuľa
kúsok masla
morská soľ
mletá rasca
mleté čierne korenie
Kaleráby a cibuľu očistíme a nakrájame na približne rovnaké kúsky. Zalejeme vodou, jemne osolíme a varíme domäkka. Potom dôkladne scedíme, necháme odkvapkať, mierne vychladnúť, pridáme maslo, ostatné koreniny a mixujeme do hladkej konzistencie.
Podávame k vyprážaným alebo šťavnatým jedlám namiesto zemiakového pyré. Toto jedlo predstavuje nízko-sacharidovú prílohu.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy: Podávame k vyprážaným alebo šťavnatým jedlám namiesto zemiakového pyré. Toto jedlo predstavuje nízko-sacharidovú prílohu.
Prajem dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára