nedeľa, 28. marca 2010

Kuracia pečeň po horehronsky

Kuracia pečeň po horehronsky - recept
500 g kuracej pečene
2 lyžice masla
2 lyžice horčice
1 malý paradajkový pretlak
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
mleté čierne korenie
majorán a soľ podľa chuti

Kuracie pečienky opláchneme a dobre očistíme od blaniek. Cibuľu očistíme, pokrájame na polmesiačiky a prudko ich opražíme na masle. Primiešame pečienky a chvíľu ich popražíme. Potom pridáme pretlak, horčicu a korenie. Zmes mierne podlejeme vodou, pridáme pretlačený cesnak a dusíme domäkka. Vodu necháme mierne vypariť. Nakoniec dochutíme soľou a majoránom. Podávame s ryžou, so zemiakmi alebo s chlebom a so zeleninou.
Doba prípravy:
Kuracia pečeň po horehronsky - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore