Kuracia pečeň po horehronsky
500 g kuracej pečene
2 lyžice masla
2 lyžice horčice
1 malý paradajkový pretlak
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
mleté čierne korenie
majorán a soľ podľa chuti
2 lyžice masla
2 lyžice horčice
1 malý paradajkový pretlak
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
mleté čierne korenie
majorán a soľ podľa chuti
Kuracie pečienky opláchneme a dobre očistíme od blaniek. Cibuľu očistíme, pokrájame na polmesiačiky a prudko ich opražíme na masle. Primiešame pečienky a chvíľu ich popražíme. Potom pridáme pretlak, horčicu a korenie. Zmes mierne podlejeme vodou, pridáme pretlačený cesnak a dusíme domäkka. Vodu necháme mierne vypariť. Nakoniec dochutíme soľou a majoránom. Podávame s ryžou, so zemiakmi alebo s chlebom a so zeleninou.
Doba prípravy:
0 komentárov:
Zverejnenie komentára