nedeľa, 6. januára 2013

Zelerový šalát II

Zelerový šalát II - recept
1 malý pohár sterilizovaného zeleru
1 malá plechovka kukurice
1 väčšia mrkva
1 paradajka
pór
soľ, mleté čierne korenie
olivový olej
2 PL strúhaného syra

Zeler scedíme, jemne vyžmýkame a vložíme do misky. Pridáme scedenú kukuricu, najemno nastrúhanú mrkvu, pór nakrájaný na jemné polkolieska, paradajku nakrájanú na menšie kúsky a najemno strúhaný syr. Podľa chuti osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a dôkladne premiešame. Hotový šalát prikryjeme a vložíme na pár hodín do chladu, aby sa suroviny spojili.
Šalát podávame k pečenému mäsu, k rybám alebo samostatne.
Doba prípravy:
Zelerový šalát II - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore