Zelerový šalát II
1 malý pohár sterilizovaného zeleru
1 malá plechovka kukurice
1 väčšia mrkva
1 paradajka
pór
soľ, mleté čierne korenie
olivový olej
2 PL strúhaného syra
1 malá plechovka kukurice
1 väčšia mrkva
1 paradajka
pór
soľ, mleté čierne korenie
olivový olej
2 PL strúhaného syra
Zeler scedíme, jemne vyžmýkame a vložíme do misky. Pridáme scedenú kukuricu, najemno nastrúhanú mrkvu, pór nakrájaný na jemné polkolieska, paradajku nakrájanú na menšie kúsky a najemno strúhaný syr. Podľa chuti osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a dôkladne premiešame. Hotový šalát prikryjeme a vložíme na pár hodín do chladu, aby sa suroviny spojili.
Šalát podávame k pečenému mäsu, k rybám alebo samostatne.
Doba prípravy: Šalát podávame k pečenému mäsu, k rybám alebo samostatne.
0 komentárov:
Zverejnenie komentára