Bochníčky z tvrdého syra
200 g tvrdého syra
2 vajcia
1 cibuľa
2 - 3 lyžice strúhanky
soľ, mleté čierne korenie, majorán
pažítka, olej
3 - 4 PL sójového granulátu
2 vajcia
1 cibuľa
2 - 3 lyžice strúhanky
soľ, mleté čierne korenie, majorán
pažítka, olej
3 - 4 PL sójového granulátu
Syr postrúhame na hrubšom strúhadle. Pridáme vajcia, nadrobno pokrájanú cibuľu a pažítku, vopred namočený granulát, ostatné koreniny a podľa potreby zahustíme strúhankou alebo hladkou múkou.
Masu dobre premiešame, formujeme bochníčky, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme v rozpálenom oleji. Potom položíme na papierovú utierku, aby sme odstránili prebytočný tuk. Podávame so zemiakmi s tatárskou alebo tvarohovo-smotanovou omáčkou.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy: Masu dobre premiešame, formujeme bochníčky, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme v rozpálenom oleji. Potom položíme na papierovú utierku, aby sme odstránili prebytočný tuk. Podávame so zemiakmi s tatárskou alebo tvarohovo-smotanovou omáčkou.
Prajem dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára