Oškvarková nátierka
1,5 kg oškvarkov
4 vajcia
2 dl prevareného mlieka
3 - 4 menšie cibule
1 malé lečo
4 lyžice horčice
soľ, vegeta, mleté čierne korenie (podľa chuti)
4 vajcia
2 dl prevareného mlieka
3 - 4 menšie cibule
1 malé lečo
4 lyžice horčice
soľ, vegeta, mleté čierne korenie (podľa chuti)
Oškvarky pomelieme na mäsovom mlynčeku, cibuľu pokrájame nadrobno a na troche oleja ju speníme dosklovita, pridáme vychladnuté mlieko, vajcia a ostatné suroviny. Všetko spolu dobre zmiešame, naložíme do menších zaváracích pohárov a sterilizujeme 20 - 30 minút.
Doba prípravy: Poznámka: Cibuľu a lečo môžeme rozmixovať.
0 komentárov:
Zverejnenie komentára