Rezne v jogurte
1 kg morčacích pŕs (môže byť aj iné mäso)
2 smotanové biele jogurty
2 lyžice vegety
2 lyžice Solamylu
2 vajíčka, strúhanka
2 smotanové biele jogurty
2 lyžice vegety
2 lyžice Solamylu
2 vajíčka, strúhanka
Morčacie prsia pokrájame na plátky a jemne ich naklepeme.
Z ingrediencií urobíme marinádu a do nej vložíme na pár hodín pripravené rezne. Pred vyprážaním ich jemne položíme do strúhanky a vypražíme v panvici na horúcom oleji z obidvoch strán.
Podávame s rôzne upravenými zemiakmi alebo so šalátmi.
Doba prípravy: Z ingrediencií urobíme marinádu a do nej vložíme na pár hodín pripravené rezne. Pred vyprážaním ich jemne položíme do strúhanky a vypražíme v panvici na horúcom oleji z obidvoch strán.
Podávame s rôzne upravenými zemiakmi alebo so šalátmi.
0 komentárov:
Zverejnenie komentára