Mrakové mäso
4 plátky kuracieho alebo morčacieho mäsa
bylinková soľ
hladká múka
2 strúčiky cesnaku
olej
mrazený hrášok
sójová omáčka
zemiaky
bylinková soľ
hladká múka
2 strúčiky cesnaku
olej
mrazený hrášok
sójová omáčka
zemiaky
Zemiaky očistíme, pokrájame na kocky a v osolenej vode uvaríme domäkka.
Plátky mäsa nakrájame na kocky, osolíme bylinkovou soľou, pridáme pretlačený cesnak, premiešame a obalíme v hladkej múke.
Na panvici rozohrejeme olej a mäsové kocky na ňom postupne prudko opečieme a tým vznikne mrakové mäsíčko.
Uvarené zemiaky zmiešame s mrazeným hráškom, pokvapkáme sójovou omáčkou a podávame s mrakovým mäskom a zeleninovým šalátom.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy: Plátky mäsa nakrájame na kocky, osolíme bylinkovou soľou, pridáme pretlačený cesnak, premiešame a obalíme v hladkej múke.
Na panvici rozohrejeme olej a mäsové kocky na ňom postupne prudko opečieme a tým vznikne mrakové mäsíčko.
Uvarené zemiaky zmiešame s mrazeným hráškom, pokvapkáme sójovou omáčkou a podávame s mrakovým mäskom a zeleninovým šalátom.
Prajem dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára