Francúzska zelenina
1 malý baklažán
1 malá cuketa
1 menšia paradajka
1 menšia cibuľa
2 strúčiky cesnaku
olivový olej
morská soľ
mleté čierne korenie
provensalské bylinky
1 malá cuketa
1 menšia paradajka
1 menšia cibuľa
2 strúčiky cesnaku
olivový olej
morská soľ
mleté čierne korenie
provensalské bylinky
Baklažán, cuketu očistíme a aj s paradajkou nakrájame na kolieska alebo kocky.
Na troche olivového oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Pridáme nakrájanú zeleninu, premiešame a podusíme 8 - 10 minút. Ochutíme morskou soľou, mletým čiernym korením a provensalskými bylinkami. Podávame teplé.
Doba prípravy: Na troche olivového oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak. Pridáme nakrájanú zeleninu, premiešame a podusíme 8 - 10 minút. Ochutíme morskou soľou, mletým čiernym korením a provensalskými bylinkami. Podávame teplé.
Poznámka: Táto zelenina je vhodná pri oddelenej strave ako príloha k mäsu, k rybám alebo k syru.
0 komentárov:
Zverejnenie komentára