Zelerový šalát
1 konzerva strúhaného zeleru
1 konzerva kukurice
1 konzerva ananásu (kúsky)
cca 200 g tvrdého syra
1 pór
250 g kyslej smotany (14%)
posekaná pažítka
mleté čierne korenie
1 konzerva kukurice
1 konzerva ananásu (kúsky)
cca 200 g tvrdého syra
1 pór
250 g kyslej smotany (14%)
posekaná pažítka
mleté čierne korenie
Zeler, kukuricu a ananás precedíme. Dáme do misy, pridáme pór nakrájaný na kolieska, tvrdý syr nakrájaný na kocky a nakoniec pridáme kyslú smotanu. Všetko dôkladne premiešame, ochutíme korením a pažítkou. Hotový šalát dáme na pár hodín odležať do chladničky, aby sa suroviny do seba naviazali.
Podávame k pečenému mäsu alebo samostatne s čerstvým pečivom.
Doba prípravy: Podávame k pečenému mäsu alebo samostatne s čerstvým pečivom.
Poznámka: Strúhaný zeler dostať kúpiť v Tescu alebo v Kauflande. Kúsky ananásu boli veľké, tak som ich prekrojila na menšie.
0 komentárov:
Zverejnenie komentára