Bryndzové kuracie soté
500 g kuracích pŕs
250 ml mlieka
1 cibuľa
olivový olej
100 g ovčej bryndze
mletá sladká červená paprika
gyros korenie
soľ
250 ml mlieka
1 cibuľa
olivový olej
100 g ovčej bryndze
mletá sladká červená paprika
gyros korenie
soľ
Na malom množstve olivového oleja speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky nakrájané kuracie prsia, ktoré mierne osolíme (lebo bryndza je slaná), poprášime mletou červenou paprikou a gyros korením. Premiešame a restujeme domäkka. Keď je mäso mäkké vlejeme mlieko, ktoré necháme zovrieť a občas premiešame. Nakoniec pridáme rozmrvenú ovčiu bryndzu a za varu ju necháme rozpustiť.
Podávame podľa chuti s cestovinou, s ryžou alebo s opekanými zemiakmi.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy: Podávame podľa chuti s cestovinou, s ryžou alebo s opekanými zemiakmi.
Prajem dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára