Gaštanovo-banánový krém
250 g jemného mäkkého tvarohu
250 g gaštanového pyré
2 menšie banány
1 - 2 PL agáve sirupu (nemusí byť)
mletá škorica alebo škoricový cukor
škoricový alebo gaštanový likér
banány na ozdobenie
250 g gaštanového pyré
2 menšie banány
1 - 2 PL agáve sirupu (nemusí byť)
mletá škorica alebo škoricový cukor
škoricový alebo gaštanový likér
banány na ozdobenie
Gaštanové pyré necháme rozmraziť, potom nahrubo nastrúhame.
Tvaroh vymiešame s agáve sirupom, pridáme najemno roztlačené banány, gaštanové pyré a premiešame. Ponorným mixérom rozmixujeme na hladký krém.
Krém rozdelíme do pohárov, pokvapkáme likérom a jemne posypeme škoricou. Pred podávaním ozdobíme banánom a lístkami čerstvej mäty. Krém podávame vychladený.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy: Tvaroh vymiešame s agáve sirupom, pridáme najemno roztlačené banány, gaštanové pyré a premiešame. Ponorným mixérom rozmixujeme na hladký krém.
Krém rozdelíme do pohárov, pokvapkáme likérom a jemne posypeme škoricou. Pred podávaním ozdobíme banánom a lístkami čerstvej mäty. Krém podávame vychladený.
Prajem dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára