Pikantná tvarohová nátierka
250 g jemného hrudkového tvarohu
1 PL kyslej smotany
1 - 2 šalotky
2 ČL nastrúhaného chrenu
morská soľ, mleté čierne korenie
mletá rasca, mletá červená paprika sladká
čerstvý kôpor
1 PL kyslej smotany
1 - 2 šalotky
2 ČL nastrúhaného chrenu
morská soľ, mleté čierne korenie
mletá rasca, mletá červená paprika sladká
čerstvý kôpor
Tvaroh vymiešame so smotanou, pridáme najemno nakrájanú šalotku a chren. Osolíme, okoreníme, dochutíme rascou, mletou červenou paprikou, nasekaným kôprom a premiešame. Hotovú nátierku prikryjeme a na chvíľu vložíme do chladničky, aby sa suroviny chuťovo spojili.
Nátierku podávame na tmavom domácom kváskovom chlebe ozdobené kôprovou vňaťou.
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy: Nátierku podávame na tmavom domácom kváskovom chlebe ozdobené kôprovou vňaťou.
Prajem dobrú chuť!
0 komentárov:
Zverejnenie komentára