Bryndzová nátierka
125 g bryndze
125 g masla
1-2 lyžice kyslej smotany
biele hrozno
rožky a drevené špáradlá
125 g masla
1-2 lyžice kyslej smotany
biele hrozno
rožky a drevené špáradlá
Bryndzu, maslo a kyslú smotanu spolu dobre vymiešame. Podľa chuti osolíme. Hotovú nátierku ozdobne nastriekame alebo natrieme na kolieska rožkov alebo bagety. Navrch dáme bobuľku hrozna a v strede ju prichytíme špáradlom. Pre chuť a efekt môžeme striedať biele a tmavé hrozno. Iné prísady do nátierky nepridávame, táto chuťová harmónia je sama o sebe v spojení s hroznom skvelá.
Doba prípravy: Tip: Táto nátierka je vhodná ako chuťovka k dobrému vínu.
0 komentárov:
Zverejnenie komentára