piatok, 7. mája 2010

Bryndzová nátierka

Bryndzová nátierka - recept
125 g bryndze
125 g masla
1-2 lyžice kyslej smotany
biele hrozno
rožky a drevené špáradlá

Bryndzu, maslo a kyslú smotanu spolu dobre vymiešame. Podľa chuti osolíme. Hotovú nátierku ozdobne nastriekame alebo natrieme na kolieska rožkov alebo bagety. Navrch dáme bobuľku hrozna a v strede ju prichytíme špáradlom. Pre chuť a efekt môžeme striedať biele a tmavé hrozno. Iné prísady do nátierky nepridávame, táto chuťová harmónia je sama o sebe v spojení s hroznom skvelá.
Doba prípravy:

Tip: Táto nátierka je vhodná ako chuťovka k dobrému vínu.
Bryndzová nátierka - recepty

0 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore