štvrtok, 10. februára 2011

Slané plnené slimáky

Slané plnené slimáky - recept
1 balík lístkového cesta
170 g šunkovej salámy
150 g syra Niva
korenie na pizzu
kečup, celá rasca
1 vajce

Na jemne pomúčenej doske cesto rozvaľkáme do tvaru obdĺžnika, potrieme kečupom, posypeme korením na pizzu, poukladáme na pásiky nakrájanú šunkovú salámu a posypeme strúhaným syrom Niva. Cesto stočíme do rolády a pokrájame na hrubšie trojuholníky. Dáme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme vajíčkom, posypeme rascou a pečieme pri teplote 190°C asi 15 až 20 minút. Necháme vychladnúť.
Výborné slané pečivo, ktoré pri pohári dobrého vína chutí skvelo:)
Prajem dobrú chuť!
Doba prípravy:
Slané plnené slimáky - recepty

1 komentárov:


dobre-jedlo.blogspot.com   © 2010-2015. Recepty na dobré jedlo uverejňuje ITStudio.sk.
Dizajn Emporium Digital

Recepty na dobre jedlo TopList Recepty a gastronómia na Pocitadlo.sk

Hore